pondělí 22. září 2014

Čtyřicet

Původně měl tento příspěvek být o mém prvním dárku ke čtyřicetinám a chtěla jsem ho napsat už ve čtvrtek, když mi, jako překvapení přišel poštou.
Pak ale policie ČR měla pocit, že málo stopkuju na na stopce
a pár chvil na to si auto, asi pro jistotu, přestalo brzdit úplně. Při cestě z kopce, s miminkem v autesedačce... zážitek. Další chuť sednout si a napsat o svém vnitřním slavnostním pocitu jsem měla v sobotu ráno. Když je ženský 40, může sedět, snídat koblihu s bílou kávou
a radovat se, jak kolem ní proudí domácí pohoda, děti se chystají na své aktivity (hokejový zápas, přespávání u spolužačky) a může jí být jedno, že je všude kolem bordel, a je na samotě bez auta a manžel na semináři kdysi v Čudu.
Ráda bych napsala, jak se vše v dobré obrátilo. Večerní mejdan s přítelkyněmi jsme si užily, byla to pařba - šily jsme:-))))))
, dárky měly pokračování, bylo to fajn. Jen toyota stojí smutná na dvoře a čeká na rozhodní. Ach jo.

1 komentář:

  1. Dobrý večer, přeju všechno nejlepší k narozeninám a uvidíte, že se všechno vyřeší k dobrému. Jo a máte se na co těšit, protože ženská od 40-ti je nejkrásnější, má spoustu elánu a ví, na co se má "vyprdnout" a co je "důležité". Šá

    OdpovědětVymazat